Energetische massage - Reading healing - Relaxatie therapie

 
 

Welkom bij Pure Heart

Elke dag zijn we onderweg. We komen in contact met allerlei mensen met verschillende karakters. Deze reis is zo iedere dag opnieuw een zoektocht naar je innerlijke zelf.

 

Maar het komt ook vaak voor dat de druk van de maatschappij ons leven overschaduwt. Het beste medicijn tegen dat jachtige leven is tijd maken voor jezelf. Lien Verledens van Pure Heart helpt je graag met energetische massage, healing en coaching verder op je levenspad.

Ik ben de trotse mama van Amelie en Xander en in 2007 afgestudeerd als psychiatrisch verpleegkundige. Na mijn studie ben ik voor zes weken als vrijwilliger in Senegal gaan werken. Een prachtige levenservaring waarbij ik ook mijn talent van intuïtief aanvoelen ontdekte. Ik besefte meteen dat ik daarmee anderen kon helpen op hun levensweg.

 

Via opleidingen energetische massage, reading healing en andere workshops heb ik mezelf ontplooid tot wat ik nu ben. Uit mijn werk als thuisverpleegkundige en mijn praktijk Pure Heart haal ik de kracht om mijn passie met hart en ziel verder te ontwikkelen.

 

Je bent altijd welkom op afspraak voor een ontspannende energetische massage, Bachbloesemtherapie, chakra healing en/of coaching.